OUTLET магазин "Двері майже Задарма" в Дніпрі

Потрібні дешеві двері? Тоді Вам до нас!

У Дніпрі з'явився магазин, де можна в кілька разів дешевше купити міжкімнатні та вхідні двері українського виробництва. 

Як правило, на ринку пропонують або дуже дешеві двері, але поганої якості, або гарні двері, які прослужать багато років, але за пристойною ціною. І знайти ту саму золоту середину тут вкрай важко.

У магазині OUTLET «Двері майже Задарма» Ви знайдете якісні двері за максимально низькою ціною. 

Ніякого підступу. Просто у великій компанії з продажу дверей на складах збирають двері, які не встигли розпродати, але моделі вже зняті з виробництва. Проте, двері залишаються хорошої якості. Також тут зібрані двері з незначними дефектами або двері "з вітрини", тобто зняті виставкові зразки. Всіх їх можна купити в кілька разів дешевше, ніж в магазинах!

Тут зібрані міжкімнатні двері, які продаються відразу в комплекті з коробами та лиштвою. Можна навіть знайти двері з відразу врізаними навісами та замками. Тобто немає додаткових платежів, якщо ціна заявлена ​​500 грн, то саме за 500 грн ви їх і купите. Залишиться тільки встановити, вкрутити ручку -  і двері готові до експлуатації.

Вхідні двері теж можна купити відразу в зборі з фурнітурою, навіть ручку і вічко докуповувати не треба. І це все фабрична збірка.


Перевірити якість можна прямо на місці. Якщо самі знаєтесь на якості столярних виробів - чудово, дивіться, перевіряйте, вибирайте! А якщо треба буде допомога фахівця, то можна приїхати відразу з майстром, який буде встановлювати їх або попросити консультанта допомогти з вибором.

Забрати двері можна теж відразу з магазину. Не потрібно чекати і немає ризику отримати не те, що обрали спочатку.

Хіба це не відмінний варіант?! Чекаємо у нашому магазині OUTLET!

Адреса: Дніпро, пр-т Богдана Хмельницького (колишня вул. Героїв Сталінграду), 148-а

Телефон: (067) 654-67-87

Графік роботи:

пн-пт 09: 00-18: 00

сб 09: 00-16: 00, нд - вихідний


Залишились питання?

Наші спеціалісти люб’язно нададуть вам будь-яку інформацію

Модули для Opencart