ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО САЛОНУ «ТРІО ДВЕРІ LUXE»



У середині листопада пройшла презентація нового дверного салону «ТРІО ДВЕРІ ЛЮКС» у Києві, розташованого в ТЦ «Аракс». На заході зібралися провідні дизайнери та архітектори України, які мали можливість прямо під час відкриття купити вхідні та міжкімнатні двері в Києві.

Метою даного заходу було знайомство з новими моделями міжкімнатних дверей і систем їх відкривання. Презентація пройшла в теплій і дружній атмосфері, з продуктивним оглядом шоу-руму і тематичними бесідами. Були представлені двері італійської фабрики Cocif, двері української фабрики Паоло Россі, польські двері Pol-Сконе, двері фабрики Софія, глянцеві двері, двері під обробку, двері на прихованому коробі, двері з внутрішнім відкриванням, високі двері під стелю.

Інтернет магазин та салони дверей в Києві компанії «ТРІО ДВЕРІ» постійно розширюють свій асортимент. Ми були раді бачити наших перевірених партнерів, а також знайшли дуже багато нових друзів! Адже це так важливо, коли професіонали збираються разом, щоб допомогти реалізувати той самий індивідуальний інтер'єр, в якому буде комфортно себе почувати людина!

Ласкаво просимо в салон вхідних і міжкімнатних дверей «ТРІО ДВЕРІ» в ТЦ «Аракс»! Приємних покупок!


Залишились питання?

Наші спеціалісти люб’язно нададуть вам будь-яку інформацію

Модули для Opencart